Ékes Lakás Ingatlaniroda

Szarvas, Vasút utcán vegyes falazatú, 3 szobás családi ház eladó
Eladó
16 900 000 Ft

Áttekintés

Ingatlan típusa:
Ház
Építés éve:
1950
Telek terület:
1041 m²
Alapterület:
134 m²
Falazat:
Egyéb
Fűtési mód:
Egyedi központi fűtés
Szoba:
3
Fürdőszoba:
1

Leírás

Eladó Szarvason a központtól északnyugatra egy 1041 m2- es telken elhelyezkedő, 134 m2-es, 3 szobás családi ház garázzsal, gazdasági épülettel és fa tárolóval. Az ingatlan D-K-i tájolású, vegyes falazatú, 1950 és 1985 között épült.

Kedvező helyen fekszik, aszfaltozott út mellett, néhány percre vendéglátó hely, szociális, egészségügyi, közoktatási és sportlétesítmény található. Néhány száz méterre található a Kákafoki holtág, amely számtalan lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra vágyóknak.

A lakóház riasztóval ellátott, fűtését gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadókkal, de igény szerint kályhával való fűtés is lehetséges több helyiségben.

A lakóház régebbi részén a felmenő falazat közel 60 cm széles, vályogtéglából épült, itt kapott helyet 2 szoba, konyha, spájz, fürdőszoba, WC, kamra vagy tároló helyiség és padlásfeljáró. A régebbi házrészhez a 80-as években lett hozzáépítve a 3. szoba és a folyosó, ezek téglaépítésűek.

Szintén téglából épült a garázs és a gazdasági épület, a fa tároló fa szerkezetű. A gazdasági épületben ólak találhatók.

A lakóház udvara füves, karbantartott, rajta virágok és számos termő gyümölcsfa (kajszi, szilva, körte, őszibarack, szőlő) találhatók. A nagy telek kertészkedésre kiválóan alkalmas, akár konyhakertet is lehet rajta létesíteni, ásott kúttal rendelkezik, öntözésre alkalmas. A telken és a házban ki lett cserélve a vízvezeték, kerti csap. A fürdőszobában is történt felújítás.

Az ingatlan tehermentes és akár azonnal költözhető.

Érdeklődni a +3630 265 3268-as telefonszámon lehet

Extrák

Galéria

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial