Ékes Lakás Ingatlaniroda

Hódmezővásárhely Kisfaludy utcában kifogástalan, felújított ház eladó
Eladó
77 000 000 Ft

Áttekintés

Ingatlan típusa:
Ház
Építés éve:
1975
Telek terület:
614 m²
Alapterület:
136 m²
Falazat:
Tégla
Fűtési mód:
Egyedi központi fűtés
Szoba:
4
Fürdőszoba:
3

Leírás

Hódmezővásárhely Csúcs városrészben ajánlok egy különleges otthont. A tetőtér beépítéses tégla építésű ház valóban az azonnal költözhető kategóriába tartozik. Néhány évvel ezelőtt lett teljeskörűen felújítva (nyílászárók, 3 fázisú elektromos hálózat,gépészet, stb) és a mai kor igényeihez igazodva minden kényelemmel felszerelve. Ő az az ingatlan, amin egyetlen részletet sem kell javítani, igazítani, cserélni, csak be kell költözni.

Nézzük a részleteket:

A lakás földszinti része (93 m2): nagy nappali, hálószoba, zuhanyzófülkés fürdőszoba, különálló wc, egy tágas konyha és kamra. A hatalmas mosókonyhában található a hőtárolós kazán, mely az egész épület fűtését és meleg víz ellátását szolgálja. A földszinten a fűtés padlófűtés, a tetőtérben radiátorok adják a meleget. A fűtésrendszer igény szerint szakaszolható.

A tetőtérben (43 m2) 2 külön nyíló hálószoba van 2 gardrobbal, valamint egy nagyméretű fürdőszoba.

A műanyag és fa nyílászárók 3 rétegű szigetelt üveggel és aluminium redőnyökkel készültek.

A 25 m2-es fedett teraszra az étkezőből lehet kilépni.

Az épületben 4 légkondícionáló berendezés hűt vagy fűt, az időjárásnak megfelelően.

A főépület folytatásaként megépített melléképület kifejezetten a kényelmet szolgálja. Az udvarról megközelíthető egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel (5 m2), ami padlófűtéssel fűthető, valamint egy  szauna (3 m2). Ebben a részben kapott helyet a hideg és melegvíz bekötéssel rendelkező nyári konyha (8 m2), ami nyáron nyitott, a hidegebb évszakokban téliesíthető, valamint egy nagy kerékpár tároló.

A kert teljes egészében parkosított, a pázsitot beépített, automata (programozható) locsoló berendezés öntözi, programozható robot fűnyíró gondozza. A beépített, automatizált gépészettel (vízforgatóval) szerelt és fűthető medence átmérője 3 m, a mélysége 1,2 m. A park minden részén gondosan megtervezett led-világítás van.  A faszerkezetű és szintén téliestíthető pavilon télen-nyáron alkalmas családi vagy baráti összejövetelekre.

Az épület előtt több autó számára is van parkoló, a kapu elektromos nyitóval nyitható. A  hőszigetelt és szintén elektromos kapuval rendelkező garázs 20 m2-es.

Az ingatlan valóban minden igényt kielégít, ár-érték arányban a legjobb választás. Akár bútorzattal együtt is megvásárolható.

Extrák

Medence
légkondícionáló

Galéria

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial