Ékes Lakás Ingatlaniroda

Mindszent Mihási úton turisztikai célra is hasznosítható tanya eladó.
Eladó
23 900 000 Ft

Áttekintés

Ingatlan típusa:
Tanya
Építés éve:
1950
Telek terület:
3741 m²
Alapterület:
172 m²
Falazat:
Egyéb
Fűtési mód:
Egyedi központi fűtés
Szoba:
3
Fürdőszoba:
2

Leírás

Mindszenttől 6 km-re, Hódmezővásárhelytől 14 km távolságra a Mihási úton (45-ös főúttól 3 km-re) eladó egy 172 m2 alapterületű épülettel rendelkező tanya. Az ingatlan „lakóház, udvar, italbolt” megnevezésű az ingatlan nyilvántartás szerint, így az adásvétel után nem vonatkoznak rá a földtörvényben előírt kifüggesztési szabályok.

A tégla és vegyes falazatú főépület 2 részből áll:

  • a kb 100 m2-es valamikori „kocsma”, ahol a vendéglátó helyiség és a raktár mellett egy 57 m2-es, rendezvények szervezésére is alkalmas nagy terem található.
  • a lakás 72 m2-es, 3 szoba, konyha, kamra és fürdőszoba helyiségekből áll. 

Az épület ipari árammal rendelkezik, a vízellátás fúrt kútról, hidroforral működik. Az egész épület központi fűtéses mely az udvarról megközelíthető vegyes tüzelésű kazánnal működik. A környéken ebben az egyetlen tanyában van vezetékes telefon hálózat kiépítve.

A 3741 m2-es földterület nagyrészt parkosított, kellemes árnyékot adó nagy fákkal. A kert végében található melléképület valamikor kocsiszín volt, ma már kiválóan alkalmas garázs céljára. 

Az ingatlan aszfaltos út mellett fekszik, 3 km-re a 45-ös főúttól. A fúrt kút vize iható víz. A közelben több lakott tanya is van, ráadásul a környéken térfigyelő kamera is működik. Kiválóan hasznosítható akár turisztikai célból is, rendezvények, összejövetelek megtartására, melyhez a nagy udvar és az udvari tekepálya is vonzerő.  

Extrák

Galéria

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial