Ékes Lakás Ingatlaniroda

Vállalkozára is alkalmas nagy ház, 2 önálló lakással, műhellyel Hódmezővásárhely Egressy utcában eladó
Eladó
59 900 000 Ft

Áttekintés

Ingatlan típusa:
Ház
Telek terület:
721 m²
Alapterület:
180 m²
Falazat:
Tégla
Fűtési mód:
Egyedi központi fűtés
Szoba:
6
Fürdőszoba:
2

Leírás

Hódmezővásárhely Tarján városrészben, csendes és rendezett utcában ajánlok egy olyan 180 m2-es magánházat, mely alkalmas lehet összeköltözőknek, vagy vállalkozásnak és lakásnak együtt. Az eredeti épület az 1970-es években épült, alapterülete 90 m2. Helyiségei: 3 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, wc, közlekedő folyosó. A földszinti lakás fölött néhány évvel ezelőtt lett kialakítva egy új, önálló lakrész, melyben a helyiségek elrendezése szinte azonos az eredeti lakáséval. Itt ugyanúgy 3 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, wc és előszoba is van. A 2 lakrész teljesen külön megközelíthető, külön lakóegységet alkotnak.

A földszinti lakás felújításra vár. Az egyedi központi fűtés mind vegyes tüzelésű, mind gázkazánról működik. A tetőtéri lakás a földszinttől teljesen különálló, de szintén radiátoros központi fűtéssel, önálló gázkazánnal rendelkezik.

A 721 m2-es telken még tároló helyiségek és egy nagy, vállalkozás számára műhelynek kialakított és felújított melléképület is található. A telek hátsó része a kikapcsolódásé: a rendezett, szépen parkosított udvarrészen kerti sütő, fedett szaletli, víz kifolyó biztosítja a pihenést.

Az épület hőszigetelt és légkondicionált, 4 db külön egység lett felszerelve.

Az ingatlan biztonságát kamerás, valós riasztó rendszer védi.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, szívesen adok bővebb tájékoztatást telefonon keresztül, vagy személyesen.

Extrák

légkondícionáló

Galéria

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial